Hodnocení obchodu

4,6 497 hodnocení
5
410x
4
42x
3
12x
2
4x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.12.2017 18:01
+ rychlé doručení do 2 dnů od objednání

Avatar autora | 29.12.2017 10:07
+ rychlé dodání
+ snad kvalitní výrobek, ukáže až čas :)))

Avatar autora | 25.12.2017 18:29
+ spokojenost
+ dobrá cena
- nic

Avatar autora | 18.12.2017 21:28
Dobrá cena. Velmi rychlé dodání. Naprostá spokojenost.
Avatar autora | 14.12.2017 13:14
+ rychlost
+ uvidíme jaka to bude kvalita vanoční dárek

Avatar autora | 10.11.2017 16:46
+ rychlost, preciznost včetně komunikace

Avatar autora | 10.11.2017 15:15
poradí, rychlost a spolehlivost
Avatar autora | 19.10.2017 12:10
Můj vybraný produkt byl na skladě, a doručen obratem k mé spokojenosti
Avatar autora | 15.10.2017 10:47
+ Vždy je to výhoda vybrat si v klidu domova.
+ Našla jsem baterii i na hodně starý mobil a to chválím
+ Spokojenost
- O ničem nevím

Avatar autora | 14.10.2017 10:28
+ Když nemeli co jsem chtel voali a nabídli vhodnou alterenativu.

Dobry obchod.
Avatar autora | 12.10.2017 10:52
s obchodem bylo vše v naprostém pořádku
Avatar autora | 29.9.2017 09:37
doporučuji
Avatar autora | 28.8.2017 09:38
Jsem spokojený, když dostanu co si objednám a zboží je dodáno v termínu, který mě obchod sdělil. Tak by měl jednat každý kdo prodává. Hodně záleží na tom, jaké spolupracující firmy si obchod vybral a jestli jsou spolehlivé. V tomto případě tomu bylo tak.
Avatar autora | 26.8.2017 09:26
+ Rychlé vyřízení.

Dodání do drihého dne.Jsem spokojen.
Avatar autora | 13.7.2017 08:00
výborná komunikace nic
Avatar autora | 12.6.2017 21:20
+ rychlost
- nevím o žádných

Avatar autora | 11.6.2017 22:47
+ rychlost dodání, velký výběr
- nevím

doporučuji
Avatar autora | 11.6.2017 14:10
+ přehlednost
+ rychlost dodání
- nevím

Avatar autora | 6.6.2017 10:40
+ má potřebné zboží
- žádné

super
Avatar autora | 10.5.2017 06:37
+ rychlost, cena

Avatar autora | 9.4.2017 21:06
+ - nákup z domova
+ - překvapilo mě, že obchod má velký výběr zboží
- § o žádných zatím nevím

- byla jsem překvapena přístupem a ochotou vyhovět mé objednávce - rychlost vyřízení mé objednávky a dodání zboží - ostatním zájemcům mohu doporučit a dle mé zkušenosti, nebodou zklamáni
Avatar autora | 13.3.2017 18:02
+ Poměrně levné zboží na úkor ty nejlepší kvality.

Mohu doporučit vše proběhlo velice rychle a efektivně zboží dorazilo v pořádk. Plně spokojen.
Avatar autora | 5.3.2017 14:02
+ Mají to co se špatně shání, to je co mě potěšilo
- Mají problém se čtením objednávek.

Dorazilo mi zboží které jsem si neobjednal.
Avatar autora | 27.2.2017 18:09
Byl jsem spokojený a doporučuji i po prvním nákupu
Avatar autora | 14.2.2017 15:44
Jednoduše:Objednáte,zboží dorazí brzy v pořádku i s malým dárkem navíc.Co víc,by kdo chtěl?
Avatar autora | 24.1.2017 16:05
+ široký sortiment
- u některého zboží rozšířit podrobněji popis výrobku

s vyřízením objednávky jsem byl spokojen
Avatar autora | 20.1.2017 17:03
první nákup zde, nemá chybu
Avatar autora | 4.1.2017 13:18
Nákup bez problémů
Avatar autora | 2.1.2017 12:24
+ Kvalitu za odpoví
- Nevím o žádném.

Doporučuji. Seriózní obchod.
Avatar autora | 29.12.2016 10:47
+ cena zboží

rychlá reakce na objednávku, dobrá cena, kvalitní balení na základě těchto zkušeností doporučuji obchod dalším kupujícím
Avatar autora | 22.11.2016 12:00
+ Profesionální přístup.
- Nic.

Doporučuji, vědí co prodávají !!!
Avatar autora | 14.11.2016 06:55
+ příslušenství ke starším typům přístrojů
- nevím,nakupuji poprvé

kladný přístup
Avatar autora | 30.10.2016 19:39
+ Rychlost, cena
- nemá

100% spolehlivost
Avatar autora | 21.10.2016 11:26
Poslali úplně jiné zboží než jaké jsem si objednal a jaké bylo vyfocené v e-shopu na reklamaci zatím nikdo nereagoval. Když totiž nějaké zboží nemají na skladě tak prostě pošlou nějaké jiné a už nikoho nezajímá že je k ničemu. Nedoporučuji
Avatar autora | 14.7.2016 10:01
+ rychlost

ok
Avatar autora | 27.6.2016 09:43
+ Rychlost dodání, dobré ceny.
- žádné

Jsem spokojená, žádný problém nenastal. Doporučuji
Avatar autora | 24.5.2016 11:48
+ rychlost
- žádné

levné zboží
Avatar autora | 26.4.2016 19:49
Akorát nevím kde se zásilka nachází
Avatar autora | 26.4.2016 12:07
+ Velký snad maximální výběr ND a dalších věcí k mobilním telefonům vč. příslušenství, rychlost domluvy, rychlá expedice i dodání objednaného zboží.

Maximální spokojenost po všech stránkách. Děkuji.
Avatar autora | 25.4.2016 12:11
+ - dobrá cena

- dobrá cena, - doporučuji ostatním
Avatar autora | 20.3.2016 14:02
+ ochotu
- žádné

doppručuji
Avatar autora | 22.2.2016 11:27
Doporučuji
Avatar autora | 31.1.2016 15:09
+ rychlost
- baterie se musí dobíjet každý druhý den,což mě
- nepotěšilo (cena tomu asi odpovídá).

Avatar autora | 19.1.2016 11:29
OK
Avatar autora | 15.1.2016 10:20
doporučuji
Avatar autora | 5.1.2016 12:48
+ Nabídka

Avatar autora | 1.1.2016 12:53
+ V mém případě komunikace se zákazníkem a velmi rychlé dodání zboží i těsně před vánocemi.
- Nevím.

Já jsem byl s nákupem v tomto obchodě velmi spokojený.
Avatar autora | 29.12.2015 14:13
+ Rychlost dodávky

OK
Avatar autora | 22.12.2015 18:49
- Na adrese byla uvedena špatná adresa, takže zboží místo 73801 Staré Město bylo odesláno na adresu 73801 Staré Ransko

Avatar autora | 19.12.2015 14:01
+ Mají to co jiný ne.
+ Hlavně na starší telefony.

Doporučuji
Avatar autora | 19.12.2015 12:15
+ Možnost výběru zboží v klidu doma.
+ Příznivá cena.
+ Originální zboží.
+ Rychlost dodání.
- Žádné jsem nezjistil.

Nakoupil jsem v tomto obchodě po špatných zkušenostech u jiných obchodníků. Všechno šlo rychle, jak objednávka tak i dodání, rychlostí dodání jsem byl mile překvapen tak rychle jsem ještě snad žádnou zásilku nedostal. Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem doporučuji tento obchod všem ostatním zájemcům o koupi některého vašeho produktu.
Avatar autora | 17.12.2015 12:41
+ rychlost nikde jinde jsem pouzdro nemohla sehnat
- žádné

spokojenost
Avatar autora | 11.12.2015 15:52
Doporučuji
Avatar autora | 8.12.2015 10:55
vše proběhlo v pořádku
Avatar autora | 6.12.2015 14:59
+ Má i starší výrobky, které jinde neseženu.
- Uvádí klamavé ceny. Jsou bez daně, cena s daní je uváděna malým písmem, aby ji zákazník mohl snadno přehlédnout.

Pokud dají do pořádku ceny, doporučím jej.
Avatar autora | 5.12.2015 18:52
Doručení výborné.Kvalita obědnaného produktu baterie samsung i9070 galaxi s advence 1500mAh HROZNÁ.Výdrž 12 hodin v pohotovostnim režimu-bez volání a jiných aktivit.
Avatar autora | 29.11.2015 12:51
+ rychlost-
+ kvalita-

rychlost,, stručnost, kvalita, přehlednost
Avatar autora | 24.11.2015 11:07
+ nemám dost zkušeností

doporučuji
Avatar autora | 12.11.2015 18:53
Objednána baterie BC60 900mAh (na faktuře už kapacita neuvedena), v balíčku dorazila BC60 840mAh, kterou má spousta jiných obchodů levněji. Kvůli vyšší kapacitě jsem objednával na tomto eshopu. Klamání zákazníka, nebo jen chyba? :-(
Avatar autora | 10.11.2015 11:08
Dobrý přehledný obchod.
Avatar autora | 27.10.2015 21:47
+ Spolehlivost,rychlost

Avatar autora | 6.10.2015 21:40
+ rychlé zaslání
+ dobrá komunikace
+ příznivé poštovné
- Místo originálních dílů přišli jen prokazatelné čínské napodobeniny a omluvy typu: "My víme, že to není originál. Ten už na tak starý telefon neseženete" nebo "My víme, že náš dodavatel to shání bůhví kde a že to nejsou originály". Slíbili vrácení peněz, ale kvůli nedopatřením (prý) toto vrácení trvalo snad 2 měsíce.

Je škoda, že pod záminkou originálu dostanete v mnoha případech (u mně 2ks ze dvou) na první pohled hnusný čínský šmejd. OK, nabízejte i toto. Lidé si to určitě rádi za přiměřenou cenu koupí. Ale nemaťte prosím zákazníky. Toto je bohužel praxe velké většiny podobně zaměřených obchodů. Potvrzuje to i moje nedávná zkušenost z několika obchodů. Zkuste shánět např. 10 různých dílů a nebudete se stačit divit, co vám příjde domů.
Avatar autora | 25.9.2015 12:32
Super
Avatar autora | 16.9.2015 15:01
po trech týdnech jsem nedostal peníze zpatky
Avatar autora | 7.8.2015 09:05
+ ok.

Avatar autora | 3.8.2015 11:12
Dobrá cena možnost nákupu zboží které jinde není mohu jen doporučit.
Avatar autora | 29.7.2015 09:36
+ Bezproblemový obchod. Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží.
- Nevím o žádných.

Určítě tento obchod doporučuji.
Avatar autora | 27.7.2015 10:53
Rychlé objednání. Rychlé dodání
Avatar autora | 24.7.2015 09:48
+ hodně možností nákupu
- zatím nevím

Maximální spokojenost
Avatar autora | 17.7.2015 10:37
+ rychlost vyřízení objednávky
- nakupoval jsem poprve,tak nevýhody nemůžu upřesnit

je třeba si všímat především toho co objednáváte,jinak obchod doporučuji
Avatar autora | 7.7.2015 14:37
Bez problémů.
Avatar autora | 30.6.2015 18:49
+ pohodlný nákup
- nevím

já byl spokojený
Avatar autora | 30.6.2015 10:18
+ Komunikace, osobní přístup i o víkendu
- Nevidím žádné

Velmi vstřícné jednání při změně objednávky (původně objednaná sluchátka měla jiný konektor)
Avatar autora | 28.6.2015 19:54
+ přesné označení zboží včetně vyobrazení.
- žádné zápory

tento obchod nabízel mnou požadované zboží spokojenost doporučila bych tento obchod dalším zákazníkům serioznost
Avatar autora | 22.6.2015 10:12
+ Široký výběr, super ceny.
- -

Profesionalita na úrovni.
Avatar autora | 30.5.2015 12:23
+ Rychlost doruceni prehlednost
- Nevim o zadnych

perfektni obchod skvela prehlednost rychlost doruceni
Avatar autora | 4.5.2015 11:30
+ Rychlý a bezproblémový nákup i dodávka zboží. Doporučuji.

Avatar autora | 16.4.2015 16:40
+ Rychlost
+ Dobrá komunikace
+ Kvalita zboží
+ Sehnala jsem příslušenství k mobilu, které mi nebyli schopni sehnat v kamenném obchodě z důvodu, že se již tento tip mobilu nevyrábí
- Nevím o žádných

Doporučuji
Avatar autora | 14.4.2015 12:53
+ Přehlednost nabídek, dobré vyhledávání
- -

Vše proběhlo hladce, přehledné a úplné informace o stavu objednávky i o dodání.
Avatar autora | 12.4.2015 20:23
+ rychlost,
- cenu,

určitě doporučím !
Avatar autora | 21.3.2015 20:29
+ velký výběr a dobrý přehled.

spokojenost s obchodem výborná.ostatním doporučuju.
Avatar autora | 20.3.2015 19:03
+ zboží bylo levnější i s poštovným, než kdybych
+ ho koupil ve zdejší prodejně O2
- zatím nevím o žádných

tento obchod bych doporučil
Avatar autora | 6.3.2015 12:46
+ Rychlost
- Asi žádný

Maximální spokojenost
Avatar autora | 3.3.2015 10:33
+ dodání v co nejkratší době
- žádné

výhodné co se týká rychlého dodání
Avatar autora | 2.3.2015 09:17
+ Spolehlivost a rychlost
- Nevidím žádné

Velmi rychle pracují
Avatar autora | 27.2.2015 10:34
+ má přehledný e-shop a vyřizovací lhůty krátké. Zboží jsem objednala a objednávka byla vyřízena obratem.
- pro mne jedinou a to že má kamennou prodejnu v lounech což je pro pražáka trochu z ruky. jinak jsem na žádnou nepřišla.

když mě zklamal obchod Mobilpohotovost kde jsem vždy dostala co jsem potřebovala, jsem náhodou natrefila na tuto konkurenci a musím říci že jejich služeb pokud budu potřebovat určitě ráda využiju po e-shopu i v budoucnu. jeden den objednáte druhý den bylo zboží expedováno a třetí den jsem ho držela v ruce. A před tím jsem týden zkoušela zakoupit zboží jinde a bezúspěchu. já jsem spokojená jak se zbožím tak s dodací lhůtou tak s obalem i s expedicí. Vřele doporučuji.
Avatar autora | 19.2.2015 21:07
+ Dobrý a přehledný výběr,dobré ceny.
- Nevím

Vřele doporučuji.
Avatar autora | 15.2.2015 09:18
+ rychlost
+ kvalita

doporučuji
Avatar autora | 12.2.2015 17:56
+ Přehlednost obchodu,nízké ceny,velice dobrá komunikace.

Avatar autora | 10.2.2015 12:14
+ pohodlí

doporučuji
Avatar autora | 7.2.2015 21:18
Bez problémů. Jen jsem před nákupem poptával jiný druh baterie, který momentálně nebyl skladem a na mnou vyplněný formulář nikdo nereagoval. Ale mohl jsem i já udělat chybu v mailové adrese, už to nemám jak dohledat. Objednal jsem jiný typ, který skladem byl a vše proběhlo v pohodě. Celkově spokojenost.
Avatar autora | 7.2.2015 13:09
+ 1
- 1

1
Avatar autora | 7.2.2015 10:54
+ přehledné stránky s nabídkou

Ochota vstřícnost a příjemná telefonická komunikace
Avatar autora | 28.1.2015 12:53
+ rychlost a cena
- zatím nevím

zboží na skladě rychlé dodání solidní cena
Avatar autora | 24.1.2015 13:47
+ rychlost
+ cena
- žádné

super
Avatar autora | 20.1.2015 15:57
mají i již jinde nedostupné zboží
Avatar autora | 8.1.2015 14:49
+ Dobrá cena,zboží i pro dost starší telefony,přesto plně funkční.
- Žádné.

Příště nakoupím opět.
Avatar autora | 29.12.2014 21:04
- Poslal mi jiné zboží než jsem objednal!

Avatar autora | 22.12.2014 15:07
+ slušné ceny

Avatar autora | 18.12.2014 17:16
+ zboží, které jsem nesehnal jinde

Avatar autora | 17.12.2014 10:51
+ Mají to co jinde nemají
- Nevím

Avatar autora | 12.12.2014 18:51
- Rozdílná cena zboží. Paní volala a omluvila se, že akční cena, za kterou jsem objednal, už neplatí. Zboží jsem i tak objednal

Avatar autora | 4.12.2014 15:43
+ rychlost, pohodlí ,
+ zboží jsem nemohla nikde sehnat, jen tady
- žádné nevidím

byla jsem maximálně spokojena
Avatar autora | 29.11.2014 19:45
+ Cena, rychlost

Dobrý obchod. Doporučuji!
Avatar autora | 28.11.2014 12:11
+ Obchod mému bydlišti nejdostupnější.
- žádné

Každému tento obchod doporučím
Avatar autora | 27.11.2014 13:52
Spokojen s nákupem. Obchod bych doporučil i ostatním.
Avatar autora | 23.11.2014 19:13
Perfektní
Avatar autora | 23.11.2014 16:14
+ Zboží skladem
+ Výhodá cena
- Komunikace s dopravcem
- 6ádal jsem o platbu kartou ale ta se neuslutečnila.Nebyl požadavek z obchodu.

Obchod je dobrý až na některé maličkosti.
Avatar autora | 30.10.2014 12:02
+ Rychlost dodání.
+ Cena.

Avatar autora | 27.10.2014 18:02
Kupujte.objednávejte
Avatar autora | 25.10.2014 11:21
+ Rychlost vyřízení

Doporučuji.
Avatar autora | 24.10.2014 19:13
+ Vzhedem k malé zásilce, mě velmi potěšila možnost levného poštovného. Cena za zboží byla také velmi příznivá.

- za malou zásilku, malé poštovné, proto spokojenost a doporučuji. - zboží dorazilo pěkně zabalené, a kvalitou jsme taktéž spokojeni.
Avatar autora | 22.10.2014 14:53
+ Penize se me otocily v kapse, vyhodu to ma jedinou, pani ma na chleba..
- Zbozi ze skladek

Nic tam nekupujte, je to zlodejina. Objednal jsem si v tomto eshopu baterii do tel., baterie dorazila, ale uplne jiny tip nez ktery jsem objednal. Takze, kdo chce mit zbytecne starosti, prosim objednavejte. Tuto baterii jsem poslal zpet eshopu proMobil, pani z eschopu mi hned volala zpet a strasne se mi omlouvala, ze ji to mrzi, ze pry mela tak malo casu v patek odpoledne, ze to pry zamenila. Jen me tak napada, ze ona pani si asi rada pridelava praci, tokovyto lide by vubec nemely provozovat prodej. Tak zbozi jsem ji poslal a ona mi dva dny na to poslala nejaky kram baterii do meho telefonu, ano baterie byla spravna, ale nemela kapacitu. Po marnem nabijeni vubec nenaskocila, proto jsem drahe pani baterii poslal zpet, samozrejme postovne na sve naklady, k tomu dopis s popisem zavady baterie a cislem meho uctu pro zaslani castky za zakoupenou baterii + postovne. Dnes je to jiz 14 dnu a pani dela mrtveho brouka. Penize v trapu, pani nereaguje na e mail. Proste e-cigo jednani. Prosim zde nenakupujte. Prosim
Avatar autora | 20.10.2014 16:17
+ cena

Avatar autora | 20.10.2014 09:30
+ Cena
+ Rychlost
- Nemá

Druhý den bylo zboží(baterie) doručeno, za super cenu
Avatar autora | 18.10.2014 13:54
+ Tento obchod nabízí jako jediný vhodný typ nabíječky.To známená široký výběr.
- Výrobek pocházel z Číny a nebyl u něho žádný leták či jiná upozornění.

Nabíječka z tohoto obchodu mi po měsíci přestala fungovat vybouchla v zásuvce a shořela a je nevratná. Spoléhal jsem na kvalitní výrobek. Jenomže již nemám originální obal takže je nevratná
Avatar autora | 4.10.2014 09:20
+ sortiment
+ rychlost

sháněl jsem baterii do starého mobilu,byla k sehnání.. s přístupem obchodu jsem spokojen,vše proběhlo,jak bylo řečeno... obchod doporučuji
Avatar autora | 28.9.2014 21:17
Doporučuji, spokojenost s rychlostí, komunikací.
Avatar autora | 28.9.2014 10:48
+ Rychlost dodání a super ceny

Všem doporučuji
Avatar autora | 14.9.2014 12:10
+ Zboží bylo levné, protože ho měli hodně a museli se ho zbavit, paní svižně odpovídala na dotazy
- Neměli další zboží podobného rázu, takže ho budu muset objednat v Číně a dva - tři týdny čekat.

Jo, super, co jsem primárně hledal, měli, rychlé dodání a levné poštovné. Kdyby měli i další zboží, bylo by to geniální.
Avatar autora | 12.9.2014 10:46
+ Zboží,až domů.
- Nemá

Je to pohodlné,bez zhánění,až do domu. Obchod je super. Tento obchod doporučuji. Obchod je rychlí a bezpečný.
Avatar autora | 9.9.2014 15:47
super
Avatar autora | 9.9.2014 08:48
+ sortiment zboží i pro starší typy mobilů

Avatar autora | 8.9.2014 11:17
To byla moje první objednávka a kdybych potřebovala ještě další náhradní díly, tak bych se obrátila opět na tento obchod, protože jsem byla opravdu spokojena s krátkou dodací lhůtou.
Avatar autora | 31.8.2014 07:34
+ rychlé dodání zboží

spokojenost
Avatar autora | 30.8.2014 15:43
+ velký výběr zboží

Obchod s dobrým výěrem zboží ,solidní ceny , rychlost dodání zboží Byla to první zkušenost s tímto obchodem. POZITIVMI! Doporučím svým kamarádům.
Avatar autora | 25.8.2014 12:29
+ Levný a rychlý.
- Nic.

Avatar autora | 21.8.2014 03:01
+ dobrá organizace

spokojenost,rychlost a úspora času
Avatar autora | 14.8.2014 10:00
+ rychlost
+ spolehlivost
+ velký výběr
- zatím jsem neoběvila

Myslím,že služby jsou výborné,celkem dobrá nabídka a rychlá reakce na ojednávku a rychlé dodání zboží.
Avatar autora | 10.8.2014 22:22
Baterie pro mobil neudrží kapacitu déle jak jeden den,uprostřed hovoru telefon vypne,protože je baterie vybitá,bez jakéhokoliv varování.Toto se mi u originální baterie nestávalo.Takže zaslanou baterii můžu vyhodit. Vzhledem k ceně za dobírku cca 200 Kč se mi nevyplatí vracet a opět platit poštovné. Myslím si že baterie nebyla odzkoušena.
Avatar autora | 3.8.2014 10:47
+ velký výběr zboží, ke staršímu modelu mobilu, v tomto případě k Sonny Ericsson
+ velmi kladné hodnocení na Heuréka
- uvítala bych filtrování zboží podle značky, trochu hůř se mi hledalo požadované zboží
- nechala jsem si zaslat zboží do práce a vzhledem k tomu, že sídlíme v budově s jinými firmami a byty, tak jsem na doručovací adresu uvedla ulici včetně jména firmy, ale když přišla objednávka, tak jméno firmy v adrese uvedeno nebylo a pošťačka měla problém zásilku doručit, naštěsí byla na dobírku

spokojenost
Avatar autora | 25.7.2014 15:33
Baterka dorazila rychle a bezproblemove ... Bohuzel je zcela k nicemu ... To ze nelicuje a vikla se se asi od neoriginalniho prislusenstvi cekat da stejne tak ze je tlustsi a vycuhuje pres telefon. Co je ale smutne je, ze nova baterie vydrzi kratsi dobu nez 7 let stara originalni baterie. Tedy mene nez den. Asi to nikoho nebude u tak stareho mobilu zajimat ale obdobna kvalita by klidne mohla byt i pro novejsi pristroje ...
Avatar autora | 22.7.2014 22:36
+ Rychlost dodání,cena dopravy a přijatelné ceny zboží
- málo míst k osobnímu vyzvednutí zboží

Velice dobrá zkušenost, balík dorazil velice rychle
Avatar autora | 22.7.2014 21:21
solidní
Avatar autora | 22.7.2014 09:24
+ výhodná cena
- o žádných nevím

Avatar autora | 21.7.2014 09:25
+ velký výběr
- lepší popis a fotografie

přijatelné
Avatar autora | 19.7.2014 21:52
+ Jednoduchý nákup

Avatar autora | 14.7.2014 08:56
Velice rychlé dodání zboží. Scela bez problémů
Avatar autora | 12.7.2014 10:06
+ možnost snadného výběru a porovnání cen
- nevím

perfektní
Avatar autora | 6.7.2014 20:45
+ široká nabídka, rychlé doručení
- nejsou

doporučuji využít obchod proMobil
Avatar autora | 4.7.2014 11:23
+ Dobrý přehled zboží a příznivý ceny

pro mě dobrý,přehledný a příznivé ceny
Avatar autora | 20.6.2014 20:27
+ Tento obchod má nejlepší cenu,ze všech portálů které jsem zkoukla.

Výhodná cena,rychlé jednání. Doporučuji.
Avatar autora | 26.5.2014 19:51
+ Rychlost, přehlednost a celkově dobrý dojem.
- Nevím o žádných

Seriózní, rychlý. Baterie do mobilu jsou k dispozici i již pro dávno vyběhlé mobily.
Avatar autora | 25.5.2014 17:50
+ Přehlednost stránek.
+ Rychlé jednání.
+ Spolehlivost.

Spokojený zákazník.
Avatar autora | 19.5.2014 09:26
Doporučuji
Avatar autora | 16.5.2014 17:59
+ Přehlednost a velmi rychlá dodací lhůta
- -

Určitě bych doporučil.
Avatar autora | 9.5.2014 16:28
+ rYCHLOST A VSTŘÍCNÁ KOMUNIKACE

DOPORUČUJI, CELKOVÁ SPOKOJENOST
Avatar autora | 8.5.2014 19:28
+ Sehnal jsem zde ještě baterie do všech starších typů telefonů, do kterých jsem potřeboval, navíc za slušné ceny oproti zdejším "kamenným obchodům" :-)
+ Kryty a klávesnice už na ně asi neseženu nikde, v dnešní době bohužel co je pár let staré, to už nemá nárok na náhradní díly..

V tomto obchodě jsem za solidní ceny sehnal baterie do všech starších typů telefonů, do kterých jsem potřeboval, komunikace i dodání naprosto bez problémů, naopak velká ochota a sehnání i baterie, která už nebyla v nabídce e-shopu, a její přiřazení k původní objednávce do jedné zásilky.. Takže jednoznačně doporučuji :-)
Avatar autora | 24.4.2014 17:33
DOBRÁ SPOLUPRÁCE S DOPRAVCEM
Avatar autora | 10.4.2014 14:56
+ sháněla jsem baterii do staršího typu telefonu samsung a našla jsem a hned objednala a přišla v pořádku děkuju
- nevím o žádných

jsem maximálně spokojená,jednoducše jsem našla co jsem potřebovala a objednala a jupííí zas můžu používat svůj mobil a nemusela jsem kvůli baterce kupovat jiný
Avatar autora | 7.4.2014 19:40
dobrý
Avatar autora | 4.4.2014 15:11
+ rychlost a nízké ceny
- nevím

doporučuji rychlé jednání a férová cena
Avatar autora | 4.4.2014 09:31
Polská kvalita,na nic.
Avatar autora | 30.3.2014 18:47
+ spolehlivost, rychlost

Avatar autora | 29.3.2014 22:23
+ Dobrá komunikace,velmi krátká dodací lhůta

Avatar autora | 28.3.2014 19:40
+ Rychlost vyřízení nákupu

Mohu jen doporučit.
Avatar autora | 13.3.2014 21:45
+ rychlé

Avatar autora | 5.3.2014 20:20
Objednal jsem nabíječku pro mobil, dorazila úplně jiná. Vzhledem k ceně se neoplatí ji vracet. Obchod nekomunikuje.
Avatar autora | 4.3.2014 11:38
+ Sezenu tu vse co k mobilnim telefonum potrebuji
- Zadne

Skveli obchod doporucuji vsem
Avatar autora | 3.3.2014 21:14
S nákupem a dodáním zboží jsem ve všech směrech spokojena. Děkuji a doporučuji nákup i ostatním.
Avatar autora | 3.3.2014 21:00
+ Rychlé dodání

Doporučuji!!!!
Avatar autora | 26.2.2014 00:43
Zboží na skladě, cena super,okamžitá reakce,jednou větou skvělý obchod .Díky
Avatar autora | 25.2.2014 09:59
Velmi ochotné a vstřícné jednání.
Avatar autora | 24.2.2014 13:01
+ Obchod je přehledný a zboží je za velmi příznivé ceny.
- Nevím.

V tomto obchodě nakupuji velmi rád a vždy seženu, co potřebuji. Doporučuji ostatním zákazníkům.
Avatar autora | 23.2.2014 12:01
+ v nabídce originálního zboží
- nemám skušenost

určitě bych doporučil
Avatar autora | 19.2.2014 23:58
Objednané zboží bylo dle webových stránek na skladě, když jsem po pár dnech nemohla na webovkách objednávku dohledat, tak jsem zavolala na prodejnu a bylo mi řečeno, že zboží na skladě není a již ani nebude. Nikdo mě o tom nebyl schopen informovat.
Avatar autora | 16.2.2014 17:20
Tak by to mělo fungovat ve všech obchodech ještě jednou děkuji J.T.
Avatar autora | 16.2.2014 12:16
+ Rychlost, přesnost, spolehlivost, serióznost.
- Žádné

Naprosto skvělý obchod. Doporučuji všem.
Avatar autora | 13.2.2014 09:46
+ příznivá cena
+ rychlost dodání
+ přehledná nabídka na strámkách
- ???

Avatar autora | 10.2.2014 15:51
+ z pohodlí domova
- žádné

spokojenost
Avatar autora | 8.2.2014 15:31
+ ... hlavní výhody nevím, ale mají sortiment např. náhradní díly na starší mobilní telefony, což se už tak moc nevidí.
- Slabiny tak tento obchod opravdu nemá !!!

ochota, zodpovědnost, příjemné jednání není nejmenší problém proč tu nenakupovat
Avatar autora | 4.2.2014 14:41
+ Rychlost dodaní

Zatím nejrychlejší dodací lhuta.
Avatar autora | 3.2.2014 15:36
+ Okamžité a rychlé výřízení objednávky.

Proti kamennému obchdu výrazně výhodná cena. Krátká dodací lhůta prakticky ihned. Maximální spokojenost, myslel jsem si, že to tak bude fungovat všude, spolehnout se bez rizika je od r. 89 stále těžší. V tomto případě se jedná snad o výjímku.Obchod bych bez obav doporučil nejen svým známým.
Avatar autora | 30.1.2014 11:20
- Skladová dostupnost je vymyšlená.

Schválně jsem si vybral eshop, kde bylo zboží SKLADEM. Druhý den přišel email, že se objednávka vyřizuje, ještě jsem se podíval na stránky, stále skladem. Třetí den volala paní, že telefon skladem není a nebude a co má s objednávkou dělat. Tu otázku jsem nepochopil, co by s ní asi měla dělat? Řekl jsem, ať si s ní dělá co chce, tak jí celkem intelignetně stornovala :)
Avatar autora | 27.1.2014 15:52
+ rychlost a dostupnost
- nevím

doporučuji
Avatar autora | 26.1.2014 10:52
Spokojen s rychlostí, výbornou komunikací.
Avatar autora | 24.1.2014 16:40
Skúste sami, prajem všetkým taký celkový dojem, aký mám po nákupe v tomto e-obchode ja osobne - absolútne bez výhrad, maximálna spokojnosť, neobvykle nadštandardná ústretovosť.
Avatar autora | 20.1.2014 07:37
+ Největší předností je rychlost. Objednávka dorazila hned druhý pracovní den.
- Nic

Avatar autora | 13.1.2014 15:14
+ Perfektní komunikace
+ Již jsem tady nakupoval
- žádné

Perfektní komunikace Dobré Ano Slušné ceny a dobrý a přehledný výběr
Avatar autora | 25.12.2013 17:33
+ nevím
- nehodnotím

Na e-shopu uvádějí dvacet kusů, nakonec nenašli žádný. Překvapuje mně pouze to, že i přesto je zboží nadále nabízeno. Předpokládal bych že dále již v nabídce nebude... po 14 dnech stále to samé. Jinou zkušenost s tímto obchodem nemám, a nechci jim kazit tímto reputaci.
Avatar autora | 17.12.2013 16:24
+ Rychlá a příjemná komunikace, zboží dorazilo včas, dobře zabalené, nepoškozené.
- Jen škoda, že u toho produktu, který jsem kupovala není žádné ohodnocení ani diskuze o jeho případných nedostatcích,..

Avatar autora | 16.12.2013 20:08
+ Rychlost
- žádné

nemá chybu
Avatar autora | 12.12.2013 15:57
+ rychlé dodání, přehledné potvrzení objednávky

doporučuji
Avatar autora | 7.12.2013 14:47
+ Je rychlí
- Má vyšší ceny, jako ostatní.

Je to dobré, jen něco dělejte s cenou zboží.
Avatar autora | 6.12.2013 15:18
nakoupila jsem náhodně, ale budu se vracet. Dobrá zkušenost.
Avatar autora | 4.12.2013 14:10
+ Mají i věci na starší mobilní telefony.

Avatar autora | 26.11.2013 19:53
+ Oceňuji solidnost a rychlost nákupu.
+ Pro tento obchod jsem se rozhodl proto, že pro daný typ telefonu v běžném obchodě již tento náhradní díl nevedou.

Na základě mé skušenosti doporučuji i ostatním zájemcúm bez obav využít tento zpúsob obchodu. Zdeněk
Avatar autora | 25.11.2013 07:33
Našla jsem tu zboží, které jinde nebylo skladem, navíc cena poštovného byla nižší než bývá obvyklé. Už pár hodin po objednání mi přišlo číslo zásilky a hned druhý den odpoledne bylo zboží doručeno pošťačkou až domů. Určitě doporučuji!
Avatar autora | 24.11.2013 15:41
- Popis zboží neodpovídá skutečnosti

Objednal jsem čtečku karet ze slotem pro SM karty,došla jen pro xD karty a jiné. Na Email žádná odpověd.
Avatar autora | 11.11.2013 08:30
Vzhledem k tomu, že uvedená baterie byla pro nás v blízkém okruhu nedostupná jsem maximálně spokojena.
Avatar autora | 10.11.2013 11:49
+ perfektní služby
+ na doporučení mého syna

mohu jenom doporučit
Avatar autora | 26.10.2013 10:05
+ Nabízejí hodně náhradních dílů na mobily, které Vám v servise neprodají.
- Nevím zatím o žádných.

Perfektní, mobil jsem si opravil sám doma a ušetřil jsem 80% nákladů. Děkuji
Avatar autora | 22.10.2013 22:15
+ Přehledné, rychlé, no prostě fajn.

Doporučuji všem.
Avatar autora | 9.10.2013 10:22
+ Levnější než originální baterie,po čase uvidím zda stejně kvalitní. Zatím v pořádku.
- ---

Doporučuji.
Avatar autora | 2.10.2013 12:57
+ Rychlost

vynikající
Avatar autora | 1.10.2013 19:01
+ rychlá dodací lhůta, zboží skladem, perfektní komunikace

Avatar autora | 1.10.2013 09:01
+ rychlé vyřízení, nabízí produkty, které již nikde nejsou k sehnání
- nevím

jsem velice spokojena, doporučuji
Avatar autora | 30.9.2013 20:51
+ tento obchod byl blízko a objednavka byla celkem rychle vyřízena.
- nevím o slabině

zboží nebylo drahé.
Avatar autora | 26.9.2013 11:58
- nemá

Mohu jen doporučit
Avatar autora | 26.9.2013 08:57
+ Velice pěkný přehled a příznivé ceny.
- Podle mého názoru žádné.

Doporučuji všem.
Avatar autora | 31.8.2013 09:45
+ cena, rychlost
- neznám

doporučuji
Avatar autora | 28.8.2013 15:38
+ Nákup zboží, které, jak předpokládám, sehnat či koupit v kamenném obchodě je mnohdy problém.
+ Stalo se mi to i v jiných případech.

V kamenném obchodě jsem baterii do MT nesehnal. Bez problému, ochota a rychlost. Ano. Vysvětlení viz výše.
Avatar autora | 26.8.2013 10:14
+ rychle vyřízení i komunikace s paní.
- ????

výborný
Avatar autora | 25.8.2013 16:55
Došlo vadné zboží, které jsem reklamoval. Reklamace byla uznaná a obdržel jsem kvalitní zboží.
Avatar autora | 21.8.2013 15:54
+ Přehlednost,dochvylnost vyběr širokéko zboží
- Já jsem zatím žádné neschledal

Mohu vřele doporučit
Avatar autora | 17.8.2013 10:39
Mohou být příkladem ostatním.
Avatar autora | 15.8.2013 11:24
+ Rychlost vyřízení objednávky-platba převodem
- ???

Doporučuji!
Avatar autora | 12.8.2013 15:19
+ Kvalita za rozumnou cenu. Rychlost dodání.

Vřele doporučuji. Velmi dobrý obchod.
Avatar autora | 5.8.2013 20:13
+ kvalitu, dobré jednání, rychlost objednaného zboží
- o žádných nevím

kupujte a nebudete zklamáni
Avatar autora | 1.8.2013 14:13
+ Nabídl to co jsem právě potřebovala a i za výhodnou cenu

Scháněla jsem batrii do mobilu, který se již delší dobu neprodává. Baterii jsem objevila u tohoto obchodu a byla i cenově výhodnější.
Avatar autora | 31.7.2013 10:21
+ Cena zboží

Avatar autora | 24.7.2013 10:23
+ Rychlosť a pružnosť v jednaní.
+ Nikde inde tento tovar nemali.

Nemám dobré skúsenosti s nákupom cez internet, ale po skúsenosti s vami názor zmením a budem vás odporúčať.
Avatar autora | 5.7.2013 13:36
Vše Ok
Avatar autora | 29.6.2013 09:00
Ochota spolupracovat při problému.Chválím.
Avatar autora | 23.6.2013 11:03
+ Neskutečně rychlé a spolehlivé jednání.

Vřele doporučuji.
Avatar autora | 23.6.2013 10:55
+ Je to dobrej obchod,jsem spokojenej
- mohla by byt dostupna větší kapacita a nabidka zboži, ale to hlavně zaleži na dostupnosti toho zboži a na dodavatelich to jinak neovlivnime

super doporučuji
Avatar autora | 3.6.2013 12:05
+ Výhody toho obchodu jsou jeho ceny baterii atd k mobilním telefonům.
- Ano má což je to že maji maálo krytu na starší mobilni telefony.Tod je asi tak celé.

Avatar autora | 2.6.2013 11:16
+ velký výběr

spokojenost
Avatar autora | 2.6.2013 10:16
+ Rychlost dodání a cena
- žádné

Levné a rychlé
Avatar autora | 31.5.2013 10:13
+ dobré ceny, bleskové dodání, perfektní komunikace
- žádné

jednoznačně mohu doporučit, 100%-ní spokojenost :-)
Avatar autora | 27.5.2013 09:09
Dostanu u vás baterie, které jinde nejsou v prodeji. Děkuji
Avatar autora | 25.5.2013 22:04
+ cena a rychlost dodání - levné poštovné,tak by to mělo být

velice výhodný nákup
Avatar autora | 20.5.2013 09:50
+ příznivé ceny
- jen jedno výdejní místo

tento obchod doporučuji
Avatar autora | 15.5.2013 11:13
+ cena

Avatar autora | 11.5.2013 10:34
+ Všecko řídím z domu
- nenašel jsem žádnou

Velké množství zboží,jednoduché objednání a perfektní dodávka zboží
Avatar autora | 10.5.2013 08:35
+ Bez problému najdu vše co potřebuji
- 6ádné nevím.

Avatar autora | 28.4.2013 21:43
+ přehlednost, dobré ceny
- nevím o žádných

určitě bych tento obchod doporučil a v případě nákupu dalších komponentů pro mobil se s jistotou obrátím na tento obchod, neboť rychlost objednání a dodání je maximální
Avatar autora | 25.4.2013 08:20
+ rychlost
- ?

Avatar autora | 24.4.2013 16:38
+ Přehledný eshop,přijatelné ceny.
- Prozatím nevím o žádných.

mohu jen doporučit,výborné podmínky.
Avatar autora | 23.4.2013 17:41
+ prehlednost
- o zadnych nevim

Avatar autora | 21.4.2013 12:21
+ Dobré ceny a velký sortiment baterií. Jsou zde i baterie do starších mobilů, které už jinde neseženete.
- Nevím, z jednoho nákupu to nepoznám.

Pro nákup zde jsem se rozhodl proto, že měli všechny druhy baterií do mobilů, které jsem potřeboval. Tedy jeden balíček - jedno poštovné. A to je při dnešních cenách přepravců důležité.
Avatar autora | 19.4.2013 18:28
+ rychlé vyřízení objednávky

zboží jsem jinde nedostal dobré ano dobrý přehled zboží,rychlost vyřízení objednávky
Avatar autora | 16.4.2013 09:33
+ Obchod nabízí široký sortiment zboží za velmi příznivé ceny.
- Nevím.

Zde jsem nakoupil zboží, které jsem velice potřeboval a za nejlepší cenu. Obratem mi bylo zboží v pořádku doručeno. Tento obchod doporučuji všem zákazníkům.
Avatar autora | 12.4.2013 18:07
+ rychlost, kvalita
- nemá

O.K.
Avatar autora | 12.4.2013 15:17
+ Velmi rychlé dodání.

Jednoznačné doporučení.
Avatar autora | 11.4.2013 12:44
+ Přehlednost, cenově velmi přijatelné

Vřele doporučuji, vše proběhlo v naprostém pořádku. Absolutní spokojenost..!
Avatar autora | 9.4.2013 15:30
+ Tak výhody nevím, ale zakoupil jsem součástku na starší typ mobilního telefonu. Což jinde nebylo možné.

Přehlednost stránek, kvalitní komunikace, ochota a profesionalita. Už jsem tento obchod doporučil svým známím.
Avatar autora | 9.4.2013 08:54
+ rychlost,jsem spokojen
- nejsou slabiny

jsem spokojen
Avatar autora | 5.4.2013 12:38
+ zboží, které jinde nemají nebo není skladem v krátké dodací lhůtě, dobrá cena, výtečná rychlost (2 hodiny po odepsání platby z účtu e-mail o distribuci zboží - vázáno na platbu).
- o žádných nevím.

Doporučuji.
Avatar autora | 28.3.2013 08:51
+ Přijatelné ceny.

Avatar autora | 26.3.2013 08:47
+ Přehlednost,rychlost dodání
- neznám

Jinde zboží nebylo nabízeno Velmi rychlé vyřízení zakázky,zásilka byla odeslána již v den objednání,výborná komunikace Rozhodně doporučuji,výborný obchod
Avatar autora | 22.3.2013 13:24
+ výběr
+ rychlost dodání

Doporučuji. Jsem spokojen se zbožím i rychlostií dodání.
Avatar autora | 22.3.2013 10:53
+ Rychlost..

max. spokojenost.
Avatar autora | 19.3.2013 08:30
+ RYCHLOST

DOPORUČUJU
Avatar autora | 17.3.2013 09:37
+ Rychlé a spolehlivé jednání
- Neměl jsem možnost zjistit

Hodnotím kladně
Avatar autora | 12.3.2013 10:46
Názor je vynikající. Omylem jsem klikla na platbu převodem a když jsem si uvědomila,že bych dlouho čekala na zboží,protože Vám musí nejdříve dorazit peníze na účet,tak jsem zavolala a změnila na dobírku. Paní byla moc ochotná a milá a jetě ten den balík odeslala a druhý den jsem ho měla doma. Moc Vám děkuji,Havlová
Avatar autora | 7.3.2013 13:16
+ Rychlé jednání
+ Skoro vše skladem
+ Příjemné ceny
- nevím, zatím nemohu posoudit

Cena byla pro potřebné zboží nižší, než jinde. Doba čekání na zboží byla, kratší, než kdekoliv jinde... Obchod doporučuji a i nadále budu pokračovat ve vašem obchodu, když bude něco potřeba...
Avatar autora | 28.2.2013 08:58
+ velkoobchodní ceny a nízká cena dopravy

Avatar autora | 22.2.2013 17:21
+ Rychlý a spolehlivý
- žádné

Vřele doporučuji
Avatar autora | 21.2.2013 20:51
+ velká přehlednost protoze ten rep. co jsem mel se nedal poslouchat

doporučil bych ho vsem
Avatar autora | 17.2.2013 09:51
+ Přehledná nabídka, přiměřené poštovné, měli "historický" kabel, který jinde nebyl.
- Žádné

Doporučuji
Avatar autora | 15.2.2013 09:56
+ -v prodejně O2 mě odbyli že je lacinější koupit nový mobil
+ -rychlá reakce na objednávku k mojí spokojenosti
+ -jen mě mrzí že jsem neobjednala i manželovi ale to napravím

všem doporučuji pro rychlost i kvalitu služby
Avatar autora | 12.2.2013 18:56
+ Nemusím vyrážet po obchodech.

Vše OK
Avatar autora | 12.2.2013 11:50
+ rychlé služby, široký sortiment
- nepříliš přehledné stránky

vynikající
Avatar autora | 9.2.2013 15:40
+ kvalita
- žádné

super spolupráce
Avatar autora | 1.2.2013 09:17
+ Rychlost-spolehlivost
- Nereaguji na otázky mailem

Doporučuji
Avatar autora | 30.1.2013 09:42
+ rychlost vyřízení objednávky

jsem spokojena
Avatar autora | 30.1.2013 03:21
+ Široká nabídka produktů a rychlost dodání objednaného zboží
+ Dostupnost zboží-cena

Byl jsem spokojen a velice mě překvapila rychlost dodání a dobrá komunikace ze strany obchodu-doporučuji všem
Avatar autora | 25.1.2013 15:40
+ VÝBĚR DOMA V KLIDU ,RYCHLÉ JEDNÁNÍ

jsem spokojená s rychlým jednáním a dodáním.
Avatar autora | 24.1.2013 08:39
Zboží dorazilo v pořádku,velmi dobře zabalené,dodávka rychlá(česká pošta),nicméně nefunkční.Jedná se o "svítící stojánek na mobil",který nesvítí.(nebliká-nedělá nic) Hůř slyším,ale dobře vidím - proto jsem ho chtěl. Jedna ze dvou batrií je zoxidovaná - patrně starší kousek (samozřejmě,byl to výprodej).Poučil jsem se.
Avatar autora | 22.1.2013 12:07
- Nemohu zatím posoudit.

žáden jiný obchod mi nenabízel baterii kterou jsem chtěl, ani za stejné peníze jako u vás.
Avatar autora | 20.1.2013 10:22
+ Rychlost a kvalita doručení.
- Nekvalitní zboží.

Objednal jsem nový LCD displej, který je po výměně v autorizovaném servisu, za starý poškozený, plně funkční a jsem tedy spokojen. Objednal jsem 4 kožená pouzdra na Nokii 3100/3120. Ani jedno pouzdro nesedí na telefonu tak, aby byly volné otvory sluchátka a bylo tak možné slyšet hovor volajícího. Pouzdro je při hovoru nutné otevřít a zavírání odsunout, případně celý telefon vyjmout z pouzdra. Kožené pouzdro má křivý střih a na telefonu správně nesedí. Nelze jej ani srovnat tak, aby sedělo správně.
Avatar autora | 8.1.2013 20:12
Z nejakeho duvodu bylo jedno sluchatko napraskle (stacilo vymenit za krytku ze stareho setu), sice obalka byla bublinkova a jeste to bylo zabaleno do pytliku, ale i tak. Bud to vlozili poskozene do obalky jiz v obchode, nebo predvanocni shon Ceske Posty udelal sve... Kazdopadne rychlost dodani a ceny supr :)
Avatar autora | 31.12.2012 08:36
+ Nemusím chodit po obchodech

Super , rychlé , jedinečné
Avatar autora | 27.12.2012 21:39
velice dobry
Avatar autora | 2.12.2012 20:13
+ rychlost

Avatar autora | 1.12.2012 19:18
+ Dobré ceny, komunikace rychlost dodání zboží.

Spolehlivý prodejce.
Avatar autora | 29.11.2012 13:50
+ Široký sortiment zboží za přijatelné ceny
- Nevím

Dobrý obchod se širokým výběrem zboží
Avatar autora | 28.11.2012 18:29
+ Nákup z pohodlí domova.
- Na nic jsem ne

Avatar autora | 25.11.2012 21:12
- Nereaguje na reklamace

Avatar autora | 17.11.2012 10:38
- Objednal jsem ORIGINAL reproduktor pro sluchatko , pritom v katalogu bylo napsano ze nejedna se o VYZVANECI reproduktor. A poslali mi prave ten vyzvaneci,ktery ja nepotrebuji. A jeste k tomu nebyl original Nokie ale cinske znacky ORIGINAL. To podle mne vubec neni ferove jednani . Jde o malo ,ty repraki staly 130 korun +160 doprava,tak ze mi se nevyplati ani to reklamovat. Ale z Principu tam uz nic nebudu kupovat.

Avatar autora | 17.11.2012 09:59
+ rychlost a jednoduchost
- zatím jsem neshledala

velká spokojenost
Avatar autora | 17.11.2012 09:47
+ široký sortiment
+ dobré ceny, ne nejlevnější, ale dobré
+ dobrá komunikace
+ krátká dodací lhůta

Bleskurychlé dodání, dobrá informovanost, vcelku přijatelná cena. Celková spokojenost. Doporučuji.
Avatar autora | 14.11.2012 08:49
- cena za poštovne ,ktera se v mem připadě teměř rovnala ceně zboži je přehnana,kdyby se baterie vložila do normalniho dopisu,ušetřilo by to zakaznikovi stovku.

jinde jsem baterii nesehnal kvuli nakladům za dopravu u levnějšich vyrobků nedoporučuji
Avatar autora | 7.11.2012 10:06
Vše v pořádku
Avatar autora | 6.11.2012 11:33
+ Příznivá cena

Avatar autora | 27.10.2012 11:55
+ Spolehlivost
- Malý výběr,značná část zboží není skladem

Avatar autora | 25.10.2012 12:29
- drahé poštovné

Avatar autora | 24.10.2012 13:59
+ jako každý slušný internetový obchod, klid na výběr, možnost porovnání s jinými
- na žádnou jsme nenarazil

nebojte se zde nakupovat
Avatar autora | 22.10.2012 18:13
- jediná maličkost je výše poštovného a balného vzhledem k velikosti balíčku. Snad by to šlo poslat jako dopis - má objednávka obsahovala baterku a nabíječku - malá váha a malý rozměr by to umožňovalo.

Avatar autora | 22.10.2012 09:44
+ Rychlost
- Nemá

Velice dobré
Avatar autora | 3.10.2012 17:37
+ Zatím o žádných nevím
- Stále marně čekám na dodání objednaného zboží. Trvá to již déle než měsíc, což je nepřiměřeně dlouhá doba. Při nákupech v jiných internetových obchodech mi byl zboží dodáno během několika dní. Z obchodu zatím žádná reakce.

Avatar autora | 27.9.2012 09:14
+ Široký sortiment
- Žádné

S nákupem sem byl spokojený,jen mě překvapilo že kopené BlueSoleil 2.6.0.8 samozrejme neni cesky, coz sem si myslel ze v dnesni dobe uz se nemuze nic takoveho stat.Mohli byste mi poradit kde bych stahnul cestinu diky Hausner
Avatar autora | 24.9.2012 08:07
+ kvalitní zboží
+ rychlá dodávka
- nevím o žádné

mohu doporučit
Avatar autora | 19.9.2012 16:27
+ nemusím chodit po obchodech
+ u vás jsem našla co jsem potřebovala

našla jsem se co jsem potřebovala klidně doporučím i ostatním rychlý nákup a rychle dodáno
Avatar autora | 12.9.2012 16:29
+ internet

ano
Avatar autora | 10.9.2012 11:34
+ rychlost a pohodlnost

Osobní návštěva různých pražských obchodů a servisů nepřinesla žádný výsledek
Avatar autora | 8.9.2012 14:22
+ Velmi rychlé doručení na určené místo
+ Nikde jinde jsem koupený produkt nesehnal
- Že si jej nemohu předem osobně prohlédnout

nakupování je celkem rychlé obchod doporučuji
Avatar autora | 8.9.2012 10:44
+ - cena zboží vs kvalita
+ - komunikace a rychlost
- - chybí základní rozměry u pouzder na mobily
- - když platím převodem, nikde není zmínka o tom, že máte za variabilní symbol dát číslo vaši objednávky

E-shop vřele doporučuji až na malou výtku. U pouzder na mobily nejsou rozměry, jenom poznámka malá nebo střední, takže v podstatě nevíte, jestli se vám do pouzdra mobil vejde anebo tam bude volně plavat. Já vím, že se dá zboží do 14 dnů vrátit, ale je to trochu nepříjemný, hlavně, kde je doprava dražší než samotné zboží.
Avatar autora | 25.8.2012 09:14
+ Nákup v klidu domova.

Avatar autora | 15.8.2012 15:52
+ rychlý,bezproblémový nákup z domova

Kladně hodnotím komunikaci mezi obchodem a zákazníkem a ryhlost dodání
Avatar autora | 14.8.2012 13:45
+ Kvalitní služby a rychlé dodání objednaného zboží.

Doporučil bych tento obchod o statním,pro jeho kvalitní služby.
Avatar autora | 9.8.2012 09:28
+ Přehlednost výrobků pro nákup

Dobrý výběr,rychlá komunikace a doručení.
Avatar autora | 8.8.2012 14:10
+ dobrou dostupnost rychlost dodání
- neměla jsem čas obchod prozkoumat

doporučuji všem
Avatar autora | 15.7.2012 20:01
+ nevím
- nevím

nevím
Avatar autora | 15.7.2012 14:41
+ Výběr z mnoha typů a ks baterií.
+ Když jsem tam nalezl baterii i na můj archaický mobil - Nokia 3310, tak si tam určitě vybere každý. :-)
+ Proč mám jako psát každou na nový řádek? Máte problémy se čtením ? :-)
- Nevím ožádných slabinách.

Po prvním nákupu těžko hodnotit. Nicméně první dojem dobrý. Baterie dorazila přednabitá, lze soudit že před odevzdáním zákazníkovi byla přezkoušena. Uvidíme jak se bude baterie chovat v delším čas.horizontu. Ale jako zvědavý jste dost teda :D Doporučuji.....a už Vám nic neřeknu, bo nemám čas :-)
Avatar autora | 14.7.2012 13:23
+ lze objednávat přes i nternet i osobně

myslím si , že je důležitá důvěra
Avatar autora | 13.7.2012 09:03
+ rychlost
- nevím o žádných

doporučuji
Avatar autora | 2.7.2012 16:02
+ levné, rychlé kvalitní
- žádné

výborný obchod, skvělá komunikace, rychlé jednání výtka pouze na společnost doručující zboží což bylo PPL nezavolají předem, neinformují o rozvozu, prostě nedodají osobně do rukou. Kdybych nebyl v zaměstnání nebo byl na služební cestě ani se nedozvím že zboží dorazilo. Velice nespokojen.
Avatar autora | 2.7.2012 08:42
+ Pohodlné, přehladné a rychlé vyřízení

Doporučuji
Avatar autora | 24.6.2012 18:28
+ rychlé dodání zboží a kvalita zboží . levný nákup

sem spokojen.
Avatar autora | 22.6.2012 18:37
+ rychlost, kvalitu, dobré ceny, široký výběr sortimentu
- žádné jsem nezaznamenala

Avatar autora | 18.6.2012 08:46
+ rychlost
- nevim

spokojenost
Avatar autora | 14.6.2012 10:36
+ pohodlnost, rychlost
- nekvalitni zbozi

vzdy s riskem kvality zbozi
Avatar autora | 8.6.2012 11:20
+ Výborný přehled nabídek, široký sortiment,
+ rychlé vyřízení zakázky
- neznám

Jak jsem již uvedl, přehlednost zboží, široký sortiment, zychlost vyřízení zakázky (již opakovaně). Určitě bych obchod doporučil (dokonce jsem tak již učinil).
Avatar autora | 6.6.2012 09:00
+ přehlednost a dobrý popis zboží

spokojenost, rychost,
Avatar autora | 19.5.2012 14:18
+ sehnala jsem to,co jinde ne
- nevím

vše v pohodě
Avatar autora | 12.5.2012 20:59
+ potřeby pro mobilní telefon
- o žádných nevím

dobrý
Avatar autora | 12.5.2012 20:05
+ spolehlivost

Avatar autora | 7.5.2012 08:39
Rychlé dodání. Dobrá cena.
Avatar autora | 3.5.2012 10:22
+ Velký výběr a velmi přijatelné ceny.
- Vyšší poštovné - za zásilku ve formě dopisu, je běžné 60 Kč, zde bylo 90 Kč. Na tlf. dotaz mi byla dokonce sdělena cena 110 Kč.

Určitě doporučuji, v případě potřeby použiji znovu.
Avatar autora | 29.4.2012 15:51
+ slušné ceny
- o žádných nevím

dopručuji
Avatar autora | 25.4.2012 17:06
+ První položka: prakticky nesehnatelné designové pouzdro z limitované edice bylo zde skladem.
- Druhá položka: na webu skladem, ve skutečnosti již nikoliv.

Bylo by vhodné doladit e-shop tak, aby zobrazoval skutečný stav. Za nedostupnou položku obratem nabídli náhradu, nevyužil jsem. Obchod proběhl zcela bezproblémově, po první zkušenosti lze doporučit.
Avatar autora | 23.4.2012 20:11
+ rychlost dodavky
- ----------

rychlost,velky vyber,vyhodna cena
Avatar autora | 31.3.2012 11:04
+ možnost výběru a nákupu pod jednou střechou podle výběru zboží nemohl jsem sehnat to co jsem si potřeboval objednat
- nemá žádné zatím jsem objednával poprve

je to výhodné dobré ceny rychlost dodání proto mohu doporučit
Avatar autora | 30.3.2012 08:42
+ Rychlost dodávky a možnost hotovostní platby

možnost nákupu neběžného typu a přijatelná cena
Avatar autora | 27.3.2012 09:59
+ rychle vyřízeni zakazky a dobry prehled o vyřízeni zakazky
- zatím nevím

velice překvapujici rychlost vyřízení objednavky ,informace o objednavce,a vyberu zboží.tento obchod doporučuji byl jsem velice prekvapen,celkovym prubehem me objednavky a celkoveho zajmu o zakaznika
Avatar autora | 26.3.2012 21:22
+ Nízké ceny
- Nevím

Protože je zde nakupování bez problémů a výhodné.
Avatar autora | 26.3.2012 19:27
+ úspora času

Avatar autora | 26.3.2012 10:59
+ Kvalitní výběr příslušenství. Dobré ceny. Zboží skladem. Reklamace vždy bez problému vyřízena. Rychlé dodání.

proMobil.cz mohu jen DOPORUČIT !
Avatar autora | 23.3.2012 10:14
+ Profesionalita.
- nevím.

Prostě jsem spokojen.
Avatar autora | 17.3.2012 10:35
Doporučuji všem, kteří hledají spolehlivý obchod.
Avatar autora | 12.3.2012 14:22
+ Objednávka z domu.
+ Rychlé vyřízení objednávky.
+ Platba při dodání zboží.

Výše uvedený způsob nákupu mi vyhovuje z důvodu velkého výběru z Vámi nabízených produktů a z časových důvodů.
Avatar autora | 7.3.2012 08:57
Je dobre že si mohu nakoupit z domu a zboži mi je doručeno bez problemu až domu.
Avatar autora | 1.3.2012 13:07
+ Velmi prijatelne ceny vuci trhu!
- Zadne jsem nezjistil!

Velmi prehledny a mohu jej jen doporucit!
Avatar autora | 25.2.2012 15:37
Vzasilce chyběl flaschdisc který jsem zaplatil a po telefonu mi bylo sděleno že to není možné.jsem zklamán.
Avatar autora | 18.2.2012 09:57
+ pohodlí a rychlost dodání

pohoda
Avatar autora | 12.2.2012 16:46
+ kvalitní zboží za přijatelnější ceny než v jiných obchodech, komunikace, rychlost dodání zboží.

Rychlost, spolehlivost, komunikace na úrovni, kvalitní zboží.
Avatar autora | 6.2.2012 12:50
+ Dodanie originálnych dielov za najlepsie ceny
- Veci o ktoré mám záujem nemožno dať do košíka a tým pádom neviete že existuje tento dopyt.

Super ceny, super široká ponuka
Avatar autora | 3.2.2012 16:43
díly, které již jinde neseženete -komplexní nabídka, nízká cena, přehlednost a rychlost dodávky
Avatar autora | 1.2.2012 20:31
+ rychlost,výběr

Avatar autora | 1.2.2012 11:06
+ Rychlost, solidnost, u baterií do mobilů příznivé ceny
- Některé typy mobilních telefonů jsou v jiných obchodech levnější

Avatar autora | 29.1.2012 02:55
+ krátké termíny dodání a velmi zajímavé ceny

Doporučuji všem co myjí mobily, .Senzační ceny a termíny dodání + perfektní komunikace se zákazníkem
Avatar autora | 26.1.2012 08:46
+ KOMUNIKACE,RYCHLOST

DPOKOJENOST
Avatar autora | 24.1.2012 18:06
Doporučuji nákup, rychlé dodání.
Avatar autora | 23.1.2012 15:35
+ pohodlný nákup
- žádné

prfektní
Avatar autora | 23.1.2012 15:31
+ Dodací lhuta je krátká
- Podle meho názoru žádny

Byl jsem spokojený a to si myslím,že hovoří samo o sobě
Avatar autora | 22.1.2012 10:08
+ Velké množství zboží
+ Skvělé ceny
+ perfektní servis

Nakoupila jsem v tomto obchodě protože mají přehledné a velké množství zboží a za dobré ceny. Jsem velmi spokojená zboží došlo již druhý den perfektní servis. Budu doporučovat tento pbchod má velice dobré služby,
Avatar autora | 21.1.2012 20:19
+ kvalita zboží,rychlost dodání,dobré ceny
- žádné

vřele doporučuji!!!!!!!!!!!!
Avatar autora | 20.1.2012 11:55
+ rychlé dodání
- nevím o žádné

jsem spokojený, dobrá práce
Avatar autora | 18.1.2012 16:19
+ přehlednost, rychlost
- neznám

doporučuji
Avatar autora | 16.1.2012 14:03
+ RYCHLOST A PŘEHLEDNOST OBCHODU
- ŽÁDNOU SLABINU JSEM NENAŠLA

VŘELE DOPORUČUJI
Avatar autora | 16.1.2012 09:40
+ Vše přehledně popsané,rychlé dodání
- nevím o žádných

super obchod
Avatar autora | 16.1.2012 09:39
+ Jsem spokojen s kvalitou a orientací v obchodě.
+ Na doporučení.

Na doporučení kamaráda. Co jsem potřeboval to jsem v pohodě našel a nakoupil, jsem spokojen. Ano tento obchod doporučuji.
Avatar autora | 15.1.2012 17:51
+ Přehlednost sortimentu,rychlost dodání, myslím, že to bylo hned následující den.

Doporučuji.
Avatar autora | 10.1.2012 09:31
+ super cena
- na žádné jsem napřišla

super xena a kvalita. Rychlé dodání doporučuji
Avatar autora | 31.12.2011 08:39
+ rychlost a pečlivost
- zatím nevím o žádné

za 2
Avatar autora | 28.12.2011 17:25
+ přehlednost
+ výběr zboží
+ rychlost dodání

doporučuji všem nemá chybu
Avatar autora | 28.12.2011 09:05
+ Nákup za dobrý peníz,velký výběr sortimentu,rychlé dodání zboží.O
- O žádných nevím.

Nakupujte a nerozhodujte se dlouho,já jsem se rozhodl hned.U mne jsou vždy rozhodující ceny.
Avatar autora | 27.12.2011 13:38
+ .cena, rychlost dodání, platba předem
+ . cena

cena, rychlost dodání, platba předem doporučila cena, rychlost dodání, platba předem
Avatar autora | 27.12.2011 09:18
+ Rychlost dodání.

Doporučuji.
Avatar autora | 17.12.2011 13:07
+ perfektní rychlý obchod
+ nabízí zboží, které jinde nenajdete

Avatar autora | 8.12.2011 21:14
+ cena rychlost dodání

Avatar autora | 8.12.2011 10:40
+ sehnal jsem zde všechho,co jinde nebylo

obchod doporučuji,na poprvé super...
Avatar autora | 6.12.2011 15:55
+ rychlost

ano
Avatar autora | 6.12.2011 10:37
+ Rychlost doručení.
- Nedovedu posoudit

Doporučuji.
Avatar autora | 6.12.2011 09:49
+ široká ponuka
+ vynikaúce ceny

jeden z najlepsich obchodov vo svojej kategorii, urcite odporucam
Avatar autora | 4.12.2011 11:42
+ levné zboží
+ starší typy náhradních dílů
- nemá více poboček

příjemný personál informace o stavu objednávky rychlé vyřízení
Avatar autora | 3.12.2011 20:43
+ Rychlost

Avatar autora | 3.12.2011 18:58
+ U baterie , kterou jsem u Vás koupil, tak to asi cena

Avatar autora | 26.11.2011 23:11
+ Jednoduchost,přehlednost,kvalitní výběr sortimentu.
- Nemám žádné výhrady.

Se zbožím jsem spokojen a mohu jenom každému doporučit.
Avatar autora | 25.11.2011 08:36
+ Rychlost dodávky a cena !
- Žádné

Byl jsem mile překvapen s ochotou a rychlosí dodání a cenou.
Avatar autora | 24.11.2011 17:14
+ přehlednost
+ rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 22.11.2011 16:41
+ rychlost dodání
+ předchozí výborné zkušenosti
+ snadná komunikace s obchodem
+ přehledný web
+ množství nabízeného zboží
- žádnou jsem nenašla

doporučuji všem, nakupovala jsem zde již několikrát a vždy vše proběhlo naprosto bez problémů.
Avatar autora | 22.11.2011 12:44
+ Krátká dodací lhůta.
- Žádné jsem nezaznamenala.

Stránky jsou přehledné a slibovaly krátkou dodací lhůtu. Sama jsem osobně poznala, že to nejsou jen plané sliby, ale naopak, že tento obchod vyřizuje objednávky opravdu velmi rychle. Jeden den jsem zboží objednala a hned ten samý den jsem bdržela SMS zprávu, že je zboží odesláno. Druhý den jsem měla zboží na poště. To mě opravdu příjemně překvapilo. Tento obchod bych, na základě vlastních zkušeností, doporučila všem, kteří nechtějí na zboží dlouho čekat.
Avatar autora | 22.11.2011 07:44
+ výborná komunikace
+ rychlé zaslání objednaného zboží
+ průběžně informují formou e-mailů o stavu Vaší objednávky

Vřele doporučuji
Avatar autora | 20.11.2011 09:25
+ Má hodně zboží a baterii tohoto typu jsem nemohl nikde sehnat

Doporučím tento obchod svým známým
Avatar autora | 18.11.2011 16:51
+ Vidím okamžitě jestli požadované zboží je a nebo není, rychlost objednávky, okamžitá odpověď, informace jak zboží cestuje a kdy příjde, informace dopravce - PPL - o pravděpodobné době dodání zásilky.
- Žádné jsem neobjevila.

perfektní komunikace, nakupování u vás je bezproblémové a super rychlé. Mohu a budu doporučovat všem :) .
Avatar autora | 18.11.2011 09:15
+ Rychlost a spolehlivost dodání
- Dodané zboží je zmetek

Rychlost a spolehlivost dodání, avšak zboží nemusí být vždy kvalitní.
Avatar autora | 18.11.2011 08:22
+ Objednám si zboží z domu a nemusím se o nic víc starat
- Nevím

Obchod se mi líbí.Funguje to tak jak má
Avatar autora | 16.11.2011 12:06
+ rychle nalezený druh zboží
- myslím že jsem žádné nenašla

velmi uspokojivý líbil se mi přehled zboží
Avatar autora | 13.11.2011 15:11
Na základě seriozního jednání, rychlosti a výhodné ceny doporučuji všem ostatním.
Avatar autora | 11.11.2011 15:28
+ Rychlost dodávky.
- Dostal jsem roztržený obal od baterie do telefonu Nokia 5110,takže nevím zda baterie je původní.Celá zásilka byla neporušená.Můžu si myslet ledacos. Baterie zatím funguje.

Ochota,rychlost objednání.Nemělo by se stávat, aby byl rotržen obal od výrobku.Zatím jsem obchod nikomu nedoporučil,kvůli tomuto problému.
Avatar autora | 11.11.2011 07:26
+ Velký výběr zboží a ND na telefony
+ Výběr,cena,rychlost

Telefon opět funguje,jsem spokojen,doporucuji dalším potencionálním zákazníkům
Avatar autora | 7.11.2011 09:44
Parfektní spolupráce a mega rychlé zaslání skladového dílu.
Avatar autora | 3.11.2011 12:02
+ Slušné ceny a rychlost dodání.
- Velké poštovné.

Doporučuji, i přes vyšší poštovné byla cena dvou baterii do mobilního telefonu menší, než cena v kamenném obchodě za jednu.
Avatar autora | 31.10.2011 17:48
jde to ,, jen objednat zboží za 75 kč a ve výsledku zaplatit přepravci 180 ,,, mno to se fukt nevyplatí ,, pokud to není nutné jako u mě : o)) peace
Avatar autora | 30.10.2011 09:40
+ Rychlé dodání
+ Mohu vyzvednout na prodejně

Objednávka je rychle vyřízená, ceny jsou solidn. Již jsem zde nakoupila několikrát a vždy jsem byla spokojena, takže mohu všem jenom doporučit.
Avatar autora | 28.10.2011 00:04
cena
Avatar autora | 27.10.2011 10:57
+ Odborný obchod.
+ Co prodávají, znají. Umí poradit.

Super.
Avatar autora | 27.10.2011 09:33
+ Cena
- Zadne

Skvely.
Avatar autora | 26.10.2011 20:49
+ Šíře sortimentu
+ Možnost výběru z domova
+ Komunikace se zákazníkem

Možnost nákupu z domova Až na delší dodací lhůtu, která může být způsobena dodavatelem, jsem spokojen. Ostatním doporučuji využít služby obchodu.
Avatar autora | 20.10.2011 21:57
+ Přehlednost vaší nabídky
+ Široký sortiment
+ Nízké ceny

Byl jsem spokojen s přehledností nabídky, našel jsem co jsem potřeboval a do třetice dobrá cena. Byla lepší i poštovným oproti normálnímu obchodu. Zaplatil jsem bankovním převodem, měl jsem trochu obavy, ale vše bylo v naprostém pořádku. Mohu všem doporučit.
Avatar autora | 18.10.2011 14:58
Po prvním nákupu nemohu objektivně hodnotit
Avatar autora | 17.10.2011 16:10
+ levný nákup oproti kamennému obchodu

rychlý a seriózní obchod
Avatar autora | 17.10.2011 13:10
+ Výborné ceny, široký sortiment, kvalitní zboží.
- Žádné jsem nezjistil.

Obchod s výbornou nabídkou příslušenství pro mobilní telefony (baterie, datové kabely apod.) Doporučuji všem zájemcům.
Avatar autora | 16.10.2011 23:21
+ Přehlednost obchodu, náhledy zboží, slušné ceny a rychlá lhůta dodání
- Čas od času se stane, že vám poštou dorazí něco, co ani nemají v nabídce a o co nemáte zájem - vesměs se jedná o záměnu dílů pro velmi podobné typy telefonů(např. vám dorazí barevný displej Nokia 3510i místo černobílého na 3510, kryt na Sony Ericssona K790i bez díry na videohovory namísto K800i s dírou apod.)

Až na drobnosti jsem s obchodem velice spokojený - jen ještě počkám, jak se postaví k nově schválené úpravě týkající se nejen vrácení peněz za jimi omylem zaměněné zboží, ale i za samotné poštovné, které zákazník v takovém platil zcela zbytečně a byl tak škodný.
Avatar autora | 16.10.2011 22:31
+ Je dodáno prakticky ihned pokud je na skladě a je blízko mého bydliště a je dobra komunikace.
- Zatím jsem neměla problém.

Zboží které jsem potřebovala bylo na skladě.Objednala jsem už 2x mám starší typ NOKIE 6070.Doporučuji všem svým známým nákuo u Vás.Děkuji za Vaši ochotu. Jsem s pozdraven Kuchařová Marie
Avatar autora | 14.10.2011 10:15
+ rozsáhlý sortiment

perfektní
Avatar autora | 10.10.2011 20:55
+ -levné zboží
+ -slušný sortiment

Dobré ceny a sortiment. Rychlé dodání. Vřele doporučuji ostatním.
Avatar autora | 10.10.2011 15:34
+ rychlá komunikace a doručení zásilky

korektní a rychlé jednání,zboží bylo na internetu lacinější než ostatní nabídky,ráda doporučím dále.
Avatar autora | 7.10.2011 11:47
- Objednávala jsem pouzdro na mobil,na fotce bylo bez klipsu-v dodávce byl-a tak jsem objednala zbytečně další.Uvítala bych podrobnější popis zboží.

Avatar autora | 7.10.2011 10:28
+ Rychlost a kvalitu
- Myslim že žádný

Všem bych jen mohl doporučit.
Avatar autora | 4.10.2011 09:13
+ Co řeknou to platí a rychlé jednaní

Spolehlivost a dobrá cena
Avatar autora | 27.9.2011 21:02
+ -cena
+ -rychlost dodávky

Avatar autora | 27.9.2011 09:29
+ Přehlednost obchodu
- Nemám výhrady

Je vlmi kvalitní,přehledný a není moc drahý
Avatar autora | 25.9.2011 17:13
+ Rychlé dodání,dobře zabalené.

Mohu je doporučit ostatním kupujícím
Avatar autora | 24.9.2011 09:10
+ -
- --

-
Avatar autora | 23.9.2011 17:06
+ nevim
- nevim

dobry
Avatar autora | 23.9.2011 10:49
+ Vše je skladem a velký výběr.
- Slabina jsou Češi. Chtějí převážně levné produkty, ty ovšem nabízí v NEKVALITNÍM provedení konkurence.

Kupující dostane to co potřebuje.
Avatar autora | 16.9.2011 15:17
+ přehlednost
+ rychlost vyřízení dodávky
+ rychlost dodání
- nezeznamenal jsem žádné

výborný a spolehlivý rychlé a kvalitní vyřízení rychlé dodání
Avatar autora | 11.9.2011 21:40
Vše bylo skvělé až na to, že baterie do mobilu, kterou jsem si objednala nevydrží déle než jeden a půl dne :-( Ale nechce se mi zboží reklamovat -z důvodu mnipulace s balíkem. S pozdravem Blanka.Hajzlerova@seznam.cz
Avatar autora | 6.9.2011 14:18
Nemohla jsem požadovovanou věc nikde sehnat a v tomto obchodě. Velmi dobré a rychlé jednání. Všem doporučuji.Protože jsou opravdu dobří.
Avatar autora | 5.9.2011 19:41
+ levné zboží

solidnost a rychlost
Avatar autora | 31.8.2011 19:36
Zboží je za přijatelné ceny a rychlé dodací lhůty. Obchod bych doporučil a s nákupem jsem velmi spokojen.
Avatar autora | 22.8.2011 13:34
+ přehlednost sortimentu,rychlost dodávky

solidní obchod-doporučuji
Avatar autora | 19.8.2011 19:20
+ byl levny
- nevim

spokojenost
Avatar autora | 19.8.2011 11:43
+ rychlá dodávka
- zatím nezjištěny

přehledný výběr zboží,rychlá reakce na dodávku
Avatar autora | 12.8.2011 12:04
+ Levnější nabídka

levnější,jde i o originální nahradní díly,spolehlivá komunikace,jsem velmi spokojen i s rychlým vyřízení objednavky,dodané díly přišli nepoškozené,moc děkuji.
Avatar autora | 10.8.2011 13:36
+ Rýchle doručenie a kvalita výrobku.

Avatar autora | 9.8.2011 19:22
+ Doplňky i ke starším mobilním telefonům
+ Jednoduchost registrace a nákupu
+ Rychlost odeslání zboží

Avatar autora | 8.8.2011 18:29
+ Super cena
- Myslím že je vše ok ok ok

Zkusil jsem a OK
Avatar autora | 7.8.2011 20:12
MARAS.PRODAVÁJÍ ŠMEJDY.
Avatar autora | 7.8.2011 10:05
+ rychlý dodej

Avatar autora | 6.8.2011 12:54
+ dobrá komunikace
+ rychlost dodání

cenově příznivé
Avatar autora | 6.8.2011 09:37
+ Sehnal jsem zboží za dobrou cenu,které jsem sháněl téměř rok a všude mi říkali,že tento výrobek se již nevyrábí.
- Nemohu hodnotit-s obchodem nemám zkušenosti

Obchod nabízí velký sortiment za příznivé ceny. Byl to můj první nákup. Ostatním bych ho doporučil.
Avatar autora | 4.8.2011 10:23
+ Rychlost
+ Velky sortiment

proMobil ma velky sortiment, jeden z mala obchodu kde jsem nasel pozadovane zbozi. Zbozi prislo brzy a v poradku.
Avatar autora | 29.7.2011 09:09
+ velký výběr zboží
- o žádných nevím

doporučuji
Avatar autora | 27.7.2011 17:33
+ Uspora času.
- Žádné sem nenašel.

Pokud nechcete strácet čas lítaní po obchodech,tak si obědnejte zboží v tomhle obchodě,a budete spokojení jako já.
Avatar autora | 27.7.2011 08:31
+ rychlost a dobrou cenu
- objednávala jsem poprvé a bála se, že mi přijde něco jiného nebo bazarového.

velmi mě překvapil, určitě to nebyla poslední objednávka.
Avatar autora | 25.7.2011 15:56
+ Bleskové dodání, průběžné informace o stavu zakázky včetně infa o odeslání zásilky.

Příjemná rychlá komunikace včetně vedlejších dotazů na zboží. Bleskové dodání zboží. Dobrá cena.
Avatar autora